Párolt spárga főtt tojással és pisztáciával

Összetevők:
500 g tisztított spárga
3 friss tojás
3 szál újhagyma (felaprítva)
2 evőkanál friss petrezselyem (finomra vágva)
2 evőkanál fekete olíva bogyó
2 evőkanál kandírozott paradicsom
1 citrom leve
2 evőkanál pisztácia
só
Elkészítés:
1. Helyezd az egész tojásokat a Cuisinart professzionális gőzpárolóba, és állítsd az időzítőt 10 percre.
2. Amikor már csak 5 perc van hátra, tedd hozzá a spárgát.
3. Távolítsd el a tojásokat és pucold meg őket.
4. Tedd a spárgát egy tányérra.
5. Add hozzá a kandírozott paradicsomot, hagymát, olívabogyót, kandírozott citromot, őrölt pisztáciát, petrezselymet és fűszerezd ízlésed szerint.
6. Vágd ketté a tojásokat, majd helyezd ezt is a tányérra.
7. Locsold meg az egészet citromlével és egy kevés olívaolajjal.
Máris kész egy egészséges ebéd vagy könnyű villásreggeli.